E FAAAOGAINA le upega maea

O MPV ma SUV e masani lava ona i ai le tele o avanoa e teu ai i totonu o le ogalaau mo le tele o ituaiga mea. o le tasi i le isi, i le taimi lava e tasi o le a taia ai mea i totonu o le laulau, e le gata o mea ma totonu o le panel e faigofie ona faaleagaina, ae ona o le aafiaga o le leo le masani ai, aafia ai le mafanafana.O lea, o le ato o MPV ma SUV e e masani lava ona saunia ma se taga upega e faʻapipiʻi ai mea o loʻo teuina i totonu o ato.

E pei ona fa'aalia i le fa'atusa, o le fa'avasegaina o le fa'ailoga fa'apipi'i fa'atutuga muamua e aofia ai le fa'avae 02 fa'apipi'i fa'apipi'i i le pito i totonu 01 ma le fa'amau fa'amau 03. O le fa'amau fa'amau e fa'ase'e le fausaga fa'amau i totonu o le tootoo o le fa'avae e ala i le ta'amilosaga. ma ua mau i le faavae.

1

Ole fausaga fa'amautu ole tufuga muamua e iai fa'aletonu nei:

1. O le fausaga tumau o le taga upega e aofia ai vaega e lua: o le faʻavae ma le matau ki.E mana'omia ni paipa tui se lua, ma e leaga le tamaoaiga.

2. O le faʻapipiʻiina o le upega faʻapipiʻi fausaga e manaʻomia ona faʻapipiʻi muamua le faʻavae i luga o le pito i totonu, ona liliu lea o le faʻamau e faʻapipiʻi ai le faʻamau i luga o le faʻavae.O le faʻagasologa o le faʻapotopotoga e faʻalavelave ma e maualalo le lelei.

3.O le upega faʻapipiʻi fausaga e faʻamautu e ala i le pipii, ma le malosi e leaga.


Taimi meli: Iul-09-2021