Siitia upega

1. Le fa'ailogaina o oloa fa'apipi'i

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o tekinolosi maualuga ma fou, e tatau ona avea le faiga atamai o le faʻatonuga o le atinaʻeina o le gaosiga o le gaosiga o meafaigaluega a Saina. o lo'o fa'apipi'i atili e le atunu'u le fa'atāuaina o le puipuiga o le si'osi'omaga, ma e le mafai ona fa'alavelaveina le fa'atupuina o le siiina o masini i le fa'asaoina o le malosi ma le atamai.

2, le fa'aonaponei o le kamupani feso'ota'iga si'i

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le kamupani masini faʻapipiʻi, o le manaʻoga maketi o le gaosiga o fale gaosi oloa e sili atu ona malosi, ma o le maketi faʻatau a Saina o loʻo faasolosolo malie lava ona faʻasolosolo. maketi maketi totonu avanoa e fai si lautele.E talitonu tagata popoto e mo le siiina o meafaigaluega gaosi ma gaosiga kamupani, ia atiina ae ma le mausali, o le tulaga o atinae faaonaponei na o le pau lea o le filifiliga.

3. Fa'avasegaina o ituaiga ta'uta'ua o feso'ota'iga si'i

Faʻatasi ai ma le loloto o le atinaʻeina o le kamupani faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga a Saina, o ituaiga taʻutaʻua eseese e tali atu ai i manaʻoga o le suiga o maketi fesoʻotaʻi, o le faʻamoemoega o auaunaga taʻitasi e sili atu ma sili atu ona faitioina. tulaga lelei o oloa e faʻatusatusa, o le tulaga o le tautua a le kamupani faʻapipiʻiina meafaigaluega i le faʻatau atu o oloa o le faʻamuamua pito i luga, galuega lelei auaunaga e mafai ona sili atu le malosi e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o faʻailoga lauiloa. auaunaga eseese.


Taimi meli: Iul-09-2021